Arriben els campaments de LM Idiomes. Si tens entre 7 i 12 anys i tens ganes de viure una gran aventura envoltat/da de natura i en un entorn màgic, no et pots perdre LM GO!

Vine a passar una setmana plena d’aventures amb nosaltres a Can Putxet, una casa situada a les faldes del Montseny. Immersió 100% en anglès amb activitats divertides, innovadores, didàctiques i emocionants.

No ho dubtis més i vine a descobrir l’experiència de ser un/a autèntic/a Goer!

Qui i quan hi pot participar?

  • Edat: Dels 7 als 12 anys
  • Dos torns:

Del 10 al 17 de juliol de 2022

Del 17 al 24 de juliol de 2022

  • Places molt limitades
  • Inscripcions obertes – consulta promocions!

Per més informació, ens pots escriure a info@lmgo.es

Per què LM GO?

  • Oportunitat per establir nous escenaris d’aprenentatge
  • Metodologia pròpia
  • Professionalitat
  • Diversió assegurada
  • Grups molt reduïts

Immersió 100% en anglès

Campaments 100% en anglès amb monitors/es titulats/des tant en el món del lleure com en el de l’ensenyament. Els i les nostres Goers tindran l’oportunitat de gaudir d’activitats d’aventura mentre aprenen i practiquen l’idioma.

Valors de LM GO!

Els campaments de LM GO! estan dissenyats per permetre que els i les nostres Goers desenvolupin habilitats i actituds, com ara, ser capaços de superar reptes i saber formar equip i ser un tot amb les persones que ens envolten.

Establiran uns valors que faran d’ells/es persones implicades i responsables amb la natura, la diversitat, els valors socials, els/les companys/es i ells/es mateixos/es. A part, en tot moment, l’equip de monitors/es els hi recordaran aspectes com: la responsabilitat, l’esperit d’ajuda, l’educació a la taula, els hàbits d’ordre i higiene personal, etc.

Healthy food

Menús equilibrats seguint una dieta saludable, sempre tenint en compte al·lèrgies i intoleràncies. Informació més detallada del menú molt aviat. 


Vols saber-ne més? Envian’s un missatge!