Programació

Arribada i recollida

Tant l’arribada com la recollida a Can Putxet es farà en diumenge. Depenent del torn, l’arribada serà el diumenge (dia 10 o 17 de juliol) a les 17h i la recollida, el diumenge (dia 17 o 24 de juliol) d’11h a 12h.

El dia d’arribada, les famílies portareu als i les Goers a la casa, d’aquesta manera podreu conèixer a l’equip de monitors/es, la casa i l’entorn on es quedaran.

Una setmana abans de l’inci del campament us enviarem un correu electrònic indicant l’hora exacta i punt de trobada. Us recomanem que respecteu l’horari indicat.

Internet

La idea d’aquests campaments és que els Goers vinguin a gaudir de la natura, a passar una bona estona i a fer amics/gues. És per això que, tot i que no estaran desconnectats/des del tot, s’intentarà que les tecnologies no siguin les protagonistes d’aquesta aventura.

Tant la pàgina web com les xarxes socials de LM GO! s’actualitzaran sovint amb fotografies dels Goers durant les activitats perquè les famílies puguin veure als seus infants.

Free time

Gràcies al fabulós entorn on es troba Can Putxet, en el seu temps lliure els nens i les nenes podran practicar diferents activitats i utilitzar totes les instal·lacions.

A més, podran triar entre diferents activitats com: jocs de taula, saló recreatiu, tallers, activitats diverses, etc.

Activitats a la piscina

El recinte de la piscina de Can Putxet està tancat amb clau. Els nens i les nenes aniran a la piscina en l’horari establert i acompanyats/des d’un/a monitor/a. L’horari de piscina té un protocol de seguretat establert igual que a les altres activitats. Encara que les mesures i la disposició de la piscina no requereix la presència de socorrista aquàtic, els nens i les nenes sempre aniran acompanyats/des del/de la monitor/a.